sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Onnelin ja Annelin talo

Tälle talolle ei ole oikein löytynyt suunnitelmia. Päätin tehdä tästä Onnelin ja Annelin talon, ulkomaalauskin sopii siihen. Aiemmat tapetit eivät oikein enää miellyttäneet, joten tuunausta tarvitaan.


Taloon tulee karkkivärejä ja hempeitä tyttömäisiä juttuja. Levittelin paperit lattialle ja ryhdyin mallailemaan sopivia. Valinta oli tosi hankalaa, mutta nyt on selvillä suurin piirein, mitä käytän. Onneksi noita korttiaskartelupapereita on tullut hamstrattua näitä taloja mielessä pitäen 😊
Ruusukujalle tarvitaan tietysti ruusuja. Ja lempivärejäni turkoosia ja punaista, joita käytin jo Sinitaivaan talossakin. Niitä tulee keittiöön.


Yläkerran makuuhuoneessa olevat ruusutapetit saivat jäädä paikoilleen. Maalasin katon kertaalleen vielä valkoisella ja tapetoin takaseinän. Valkoinen lattia sai skräppipaperista sinisen sävyn.Olohuoneeseen tuli turkoosipohjainen ruusutapetti ja takaseinän maalasin vaaleanpunaisella. Lattia on vielä mietinnässä, jätänkö valkoiseksi - on kyllä ihan kiva näinkin.
Kiva, kun piipahdit! 

4 kommenttia:

 1. IIks, ihana tulee! Just katsoin telkasta Onnelia Ja Annelia. Naama on nyt aivan jähmettynyt hymyyn. :) Jotenkin niin aurinkoista ja iloista kaikki siinä.
  Aivain kuin sinun uudessa tuunausprojektissakin. Seuraan!

  VastaaPoista
 2. Jokainen koti vaatii välillä uudistamista, se on yhtä hauska projekti kun uuden sisustaminen!

  VastaaPoista
 3. Suloisia kuvia. Hyvin olet valinnut tapetit. Värit sointuvat nätisti yhteen. Talosta tulee makea kuin tikkari. <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat karkkivärit ja aikasta herkullinen projekti;)

  VastaaPoista